FDG Nederland – uw partner voor glasbewassing

Op het gebied van glasbewassing is niets ons te gek. Alle soorten glas of kunststofmateriaal maken wij schoon, waar het zich ook bevindt. Wij zijn trots op de reputatie die wij op dit gebied hebben opgebouwd.

Hiervoor maken wij gebruik van verschillende bedrijfsmiddelen zoals hoogwerkers, steigers, gevelinstallaties, klimmaterialen, tuckerpole-apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Uiteraard worden ontwikkelingen op dit gebied op de voet gevolgd. Zodoende beschikken wij altijd over de meest doeltreffende materialen en middelen om daarmee u als klant tevreden te stellen.

Voor moeilijk bereikbare oppervlakken maken wij gebruik van een osmose tuckerpolesysteem. Hiermee kan zonder tussenkomst van mensenhanden elk oppervlak worden gereinigd.

FDG voldoet vanzelfsprekend aan de strenge eisen die op het gebied van veilig werken zijn gesteld. De veiligheid van haar medewerkers staat voorop en daarom is iedere medewerker in het bezit van een VCA diploma. Tevens zien de leidinggevenden er op toe dat altijd alle voorzorgsmaatregelen in acht worden genomen.